با سلام .
در این یادداشت و یادداشت بعدی بنا به درخواست یکی از دوستان عزیز این وبلاگ به بررسی دستگاه فور یا oven می پردازم . امیدوارم که مورد استفاده شما قرار گیرد .
فور یا Oven
فیزیولوژی دستگاه : اساس کار این دستگاه بر ضد عفونی و استریل نمودن تجهیزات مورد نظر بوسیله حرارت غیر مستقیم خشک استوار است .
اجزای تشکیل دهنده : اجزای تشکیل دهنده این دستگاه به شرح زیر می باشد :
1- محفظه داخلی : این محفظه که محل قرار گیری وسایل جهت استریل شدن می باشد عموما از جنس استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر حرارت بالا می باشد . همچنین محل قرار گیری سنسور دما و ترموکوپل در داخل این محفظه می باشد
2- المنتهای گرم کننده : این اجزاء که برای تامین حرارت مورد نیاز فور پیش بینی شده اند عموما در مجاورت جداره خارجی فور و در تماس با آن جای داده می شوند تا دمای داخل فور را به میزان مورد نیاز بالا ببرد . در یک فور بسته به مدل و توان الکتریکی آن یک یا دو المنت قرار می گیرد . این المنتها عموما از نوع فنری بوده که در یک پوشش سرامیکی نسوز قرار می گیرد تا از انتقال جریان الکتریکی به محفظه و اتصال نمودن آن جلوگیری شود .
3- عایقهای حرارتی : این عایقها برای جلوگیری از حدر رفتن انرژی حرارتی و سرد شدن سریع محفظه داخلی و همچنین جلوگیری از گرم شدن بیش از حد محفظه خلرجی و مدارهای الکتریکی و نیز محیط بیرون تعبیه می شود و عموما از جنس پشم شیشه می باشد .
4- سیستم کنترل و نمایش دمای داخل محفظه : بسته به نوع فور مورد استفاده این دو سیستم می توانند کاملا مجزا و یا در یک سیستم یکپارچه تامین شده باشد . سیستم نمایش دمای داخل محفظه می تواند یک دماسنج عقربه ای ، دماسنج جیوه ای و یا یک برد الکتریکی به همراه سنسور حرارتی و نمایشگر دیجیتال باشد . سیستم کنترل دما نیز بسته به نوع دستگاه می تواند به صورت ترموکوپل های فلزی ، جیوه ای و یا سیستمهای میکروپروسسوری مشتمل بر سنسورهای دقیق باشد . در این صورت سیستم نمایش و کنترل دما می تواند در هم ادقام شود .
5- سیستمهای حفاظتی : بسته به نوع دستگاه سیستمهای حفاظتی الکتریکی و حرارتی جهت حفاظت کاربران و دستگاه و محتویات آن پیش بینی می شود . فیوزهای الکتریکی برای قطع جریان در موارد اضطراری ، سیستم قطع جریان در زمان بالا رفتن بیش از حد دما ( به هنگام عمل نکردن سیستم کنترل دما ) و ... از جمله این سیستمها می باشد .
با سلام. ابتدا میخوام تشکر کنم از همتی که دارین در نوشتن و ارائه اطلاعات خودتون به صورت وبلاگ.
کمکی میخواستم در رابطه با نحوه کارکردن دستگاههای فشارسنج اتوماتیک خانگی و اجزایی تشکیل دهنده این دستگاهها و یا این که کجا میتونم این اطلاعات رو بدست بیارم که اگر مصور باشه که دیگه عالی.من دانشجوی مهندسی مکانیک هستم .ممنون میشم راهنماییم کنید و بهم ایمیل بزنید.
با تشکر
سلام
خسته نباشید
اگه میشه درباره کالیراسیون هم بگید
از تعمیر الکتروسرجری هم بگید
سلام اقای مهندس نیازی چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
یک سایت را که تعرفه های تعمیرات دستگاه های پزشکی و دندانپزشکی را داردمعرفی کنید
دوره هایی که اداره ی فنی حرفه ای یا جهاد دانشگاهی در زمینه ی تعمیرات دستگاه های پزشکی و دندانپزشکی برگزار میکند در حدی هست که با گذراندن این دوره ها بتوانیم به عنوان یک تعمیرکار فعالیت کنیم
شغل تعمیرات دستگاه های دندانپزشکی و پزشکی یک شغل پردرامد هست
سرمایه ای اولیه برای خرید وسایلی که در تعمیرات از انها استفاده میشود چقدر است
سلام جناب مهندس
خدا قوت دمت گرم
سایت بسیار عالی دارید ممنون
موفق باشید
با تشکر از اطلاعات مفیدتون.لطفا در مورد هر دستگاه،در کنار توضیحات تصویری از دستگاه قرار دهید.
موفق باشید
سلام
من کافی نت دارم
درباره فور تحقیق میکردم اومدم اینجا
ببخشین این مطالبتون کژی کردم
با اجازه
شرمنده
ولی این تحقیقه منبع نداره که ذکر کنم.
حلالمون کنید....
دستون درد نکنه....
ایشالا بیان وبلاگم چیزام کژی کنید ببرین که بی حساب بشیم:دی
مهندس جان ممنونم دست مریزاد
ممنون ممنون ممنون

ممنون استفاده کردم